Metalliluola – riippumatonta asiantuntijuutta!

Kuva: Pete Alander

Metalliluola – riippumatonta asiantuntijuutta!

Metalliluola on riippumaton metallimedia, joka tarjoaa laaja-alaista näkökulmaa sekä tarkastelua raskaampaan musiikkiin ja sen ilmiöihin. Sivuiltamme löytyvät levy- sekä EP-arviot, haastattelut, keikkaraportit kuvineen sekä metallimaailman uutiset ja monipuoliset artikkelit.

Olemme yksi Suomen suurimmista metallimedioista, joka tavoittaa päivittäin tuhansia metallifaneja. Sosiaalisen median kanavillamme on yli 25 000 seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan. Keskitymme toiminnassamme vain ja ainoastaan oikeaan asiaan.

Vuodesta 2015 asti sivustomme vuosittaiset kävijämäärät ovat kasvaneet usealla sadalla tuhannella kävijällä. Nousemme nopeasti!

Vuonna 2019 Metalliluola.fi -sivustolla vieraili yli 900 000 kävijää. Keskimääräinen kävijämäärä sivullamme päivittäin on noin 3000-6000 ja kuukausittainen noin 60 tuhatta.

(Google Analytics)
Kuva: Pete Alander
Kuva: Pete Alander

Tällä hetkellä toimituksessamme on päätoimittajan lisäksi 10 toimittajaa/valokuvaajaa ja 15 avustavaa toimittajaa. Olemme rekrytoineet tasaisin väliajoin uutta väkeä toimintamme kasvaessa.

Olemme yksi Suomen suurimmista metallimedioista, joka tavoittaa päivittäin tuhansia metallifaneja

Kuva: Pete Alander

Mainostamalla Metalliluolassa tavoitat rock-henkistä ja musiikista kiinnostunutta kohderyhmää. Kasvata omaa liikevaihtoasi tekemällä kanssamme yhteistyötä.